932 01 13 50

Escola Infantil Peggy

Siguis com siguis, somiem junts!

Educació infantil a Barcelona

Portes abertes online

Per conèixer més sobre Escola Peggy i descobrir tot el que tenim per oferir, us convidem cordialment a reservar la vostra hora per a la nostra jornada de portes obertes. Aquest esdeveniment és una oportunitat perfecta perquè puguin explorar les nostres instal·lacions, conèixer el nostre equip de professionals i entendre millor el nostre enfocament educatiu innovador.

Volem que tinguin una experiència informativa i agradable, on puguin aclarir tots els dubtes i observar de primera mà l’ambient acollidor i estimulant que caracteritza la nostra escola.

Portes obertes Peggy

Som Peggy, som…

Compartir

Compartir

Aprendizaje y diversión

Aprenentatge i diversió

Crear y crecer

Crear i créixer

Experimentación

Experimentació

Psicomotricidad

Psicomotricitat

Probar e identificar

Provar i identificar

El nostre projecte educatiu

Les bases psicopedagògiques del nostre projecte educatiu parteixen d’un treball global. Cadascuna de les àrees d’aprenentatge es treballen de manera conjunta. El nen experimenta i coneix amb tot el cos, ha d’aprofitar totes les seves aptituds i capacitats per anar aprenent.

Caldrà treballar els hàbits que permetin assolir l’autonomia necessària per poder adaptar-se a una societat en canvi constant. Per aconseguir tot això serà important poder créixer en un entorn de sentiments i afectes que aportin confiança i seguretat personal.

L’adult serà el vehicle que ajudarà el nen a tenir gust i desig per aprendre, explorar, investigar, imaginar, experimentar i observar. Es tracta de posar en marxa el projecte que cada nen porta en néixer i per això s’han integrat les metodologies més tradicionals amb els darrers coneixements i les noves aportacions sobre desenvolupament infantil.

Codi Dep Ensenyament
Codi Departament Ensenyament

Codi Dep. Ensenyament

Som un centre homologat pel Dept. d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Doctivi
Doctivi

Doctivi

La nostra escola col·labora amb Doctivi i té els beneficis que ofereix aquest servei

Hospital de Nens de Barcelona
Hospital de Nens de Barcelona

Hospital Niños Barcelona

La nostra escola col·labora amb la Fundació, Fundació Hospital de Nens de Barcelona

Modelo VESS
VESS

VESS

VESS (Vida Equilibrada amb Sentit i Saviesa) converteix els alumnes en protagonistes del seu aprenentatge. Aquest model educatiu visionari combina programes globals amb la metodologia PEP, fomentant un desenvolupament integral: espiritual, emocional, social, personal, intel·lectual i físic. VESS crea una cultura de pensament crític i creatiu per a una vida plena i equilibrada.

Inglés
Inglés

Anglès

Com més aviat millor un nen comenci a aprendre anglès, més fàcil i beneficiós serà. Els petits adquireixen el llenguatge de manera innata, sense esforç voluntari. La nostra metodologia presenta l’anglès en contextos reals i divertits, similar a un nen natiu, usant cançons, materials i activitats per a un aprenentatge natural i individual.

Educación en valores
Educación en valores

Educació en valors

Educar als nens en valors com a amistat, comprensió, tolerància, paciència, solidaritat i respecte, millora la seva convivència i benestar. Un nen que respecta als altres i entén límits, tindrà una vida sana en el seu entorn familiar i escolar. Els valors guien la nostra conducta i actituds correctament.

Psicomotricidad
Psicomotricidad

Psicomotricitat

La psicomotricitat ajuda els nens a acceptar i estimar el seu cos, millorant la seva autoestima i relacions. A la nostra escola, dediquem temps diari a aquestes activitats, promovent el desenvolupament sensitiu, perceptiu i motor. Això fomenta la seguretat, la creativitat, la resolució de conflictes, i el gaudi del joc en grup.

Natación Infantil
Natación

Natació

La natació en la primera infància ofereix beneficis físics, neurològics i emocionals. Millora la coordinació motora, enforteix el sistema cardiorespiratori i immunològic, i ajuda a relaxar-se. Estimula la intel·ligència de flux, la creativitat i l’autoestima. A més, facilita la socialització en un ambient lúdic, ensenyant a compartir i comunicar-se millor.

Hora del almuerzo
Hora del almuerzo

L'hora de l'esmorzar

Sabem que l’alimentació preocupa les famílies, especialment als qui deixen als seus fills a menjar a l’escola. Volem que confiïn en el nostre servei de menjador. Coordinem amb les famílies per a fomentar hàbits saludables i coherents, oferint una dieta variada i nutritiva en un ambient net i ordenat.

Estimulación musical
Estimulación musical

Estimulació musical

Els nens senten una atracció natural cap a la música, un excel·lent canal de comunicació i expressió afectiva. La música potència el desenvolupament físic, mental i socioemocional dels nens a través de la diversió i el joc. Estimular musicalment a un nen és una forma rica i màgica de donar suport al seu creixement integral.

Estimulación temprana
Estimulación temprana

Estimulació primerenca

Els primers sis anys de vida són crucials per al desenvolupament físic, emocional i intel·lectual del nen. Aquest període de ràpid creixement i canvis està fortament influenciat pel seu entorn. L’estimulació primerenca ofereix un entorn ric en estímuls, proporcionant oportunitats òptimes de desenvolupament a través d’activitats específiques.

Innovación constante
Innovación constante

Innovació constant

Vivim en un món de canvis ràpids i realitat líquida, la qual cosa requereix adaptar-se creativament. Fomentar el pensament crític i la creativitat, i preparar als alumnes per a enfrontar la vida, són fonamentals en escoles innovadores. A més, es promouen la inclusió i la igualtat perquè tots els estudiants aconsegueixin els seus objectius.

Escola Peggy
Financiado por la UE

Programa Kit Digital – Cofinançat pels fons Next Generation (EU) del mecanisme de recuperació i resiliència

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia

Escola Peggy